نحوه ثبت دامنه پرینت

  • 3

1) ابتدا از طریق راهنمای ورود به پنل نمایندگی، به آن وارد شوید.

2) در بین گزینه های موجود در منو بالای صفحه به ترتیب Product -> Domain Registration -> Check Availability را برگزینید.

 

3) از طریق بخش Domain Name Registration و فیلد سفید رنگ موجود در آن، دامنه مورد نظر را بدون در نظر گرفتن پسوند وارد نمایید.(چنانچه تمایل به ثبت چند دامنه به طور همزمان را دارید، می توانید آن ها را با استفاده از کلید Enter به صورت زیر هم در فیلد سفید رنگ وارد نمایید.)

 

4) پسوند یا پسوندهای مورد نظر را در بین موارد ذکر شده در سمت راست فیلد سفید رنگ انتخاب کنید.

5) دکمه (Search for Domain Name(s را برگزینید.

6) چنانچه دامنه با پسوند انتخاب شده، آزاد باشد آن نیز در لیست Available نمایان خواهد شد. ضمن اینکه، سیستم به صورت پیشفرض پسوندها یا نام های دیگر نزدیک به مورد انتخابی را پیشنهاد می دهد، لذا شما می توانید آن ها را نیز انتخاب کنید. (قیمت های ذکر شده در این بخش در واقع قیمت هاییست که از طریق irPowerWeb برای شما به عنوان نماینده تعیین شده است.)

 

7) دکمه Add To Cart را انتخاب کنید.

8) از آنجایی که هر دامنه بایستی با مشخصات مشتری و در اکانتی جدا از اکانت نمایندگی ثبت گردد، لازم است از قبل نسبت به ایجاد Customer با مشخصات فرد مورد نظر اقدام کرده باشید.

1-8) چنانچه این فرایند قبلا انجام شده باشد، ایمیل فرد مورد نظر را در بخش Enter the Username of the customer مطابق با شکل زیر وارد نمایید و سپس دکمه Login را برگزینید.

 

2-8) چنانچه ایجاد Customer قبلا انجام نشده است، لازم است از بخش New Customer Form، اقدام به ایجاد آن مطابق با تصاویر زیر نمایید.

 

9) حال با صفحه ای شامل چهار بخش اصلی روبرو خواهید شد:

 

1-9) بخش اول دامنه یا دامنه های سفارش داده شده را به همراه مدت زمان ثبت نشان می دهد، در این بخش شما می توانید نسبت به انتخاب مدت زمان از 1 تا 10 سال اقدام نمایید.

2-9) در بخش General Contacts صاحب دامنه را انتخاب کنید. البته معمولا به صورت پیشفرض صاحب دامنه با توجه به مشخصات وارد شده در مراحل قبل ذکر شده است.

3-9) چنانچه تمایل به فعال سازی قابلیت Privacy Protection را دارید، چکباکس Yes, Protect My Privacy را پر کنید.

4-9) چنانچه تمایل دارید در همین ابتدا DNS های دامنه را تعریف کنید، می توانید بر روی نوشته edit nameservers now کلیک و نسبت به تعریف آن ها اقدام نمایید.

5-9) دکمه Continue را برگزینید.

10) دکمه No Thanks, procced to checkout را مطابق با تصویر زیر برگزینید.

 

11) حال با صفحه ای شامل دو بخش اصلی روبرو خواهید شد:

1-11) بخش اول دامنه یا دامنه های سفارش داده شده را به همراه هزینه قابل پرداخت نمایش می دهد، لذا از این بخش می توانید نسبت به سفارش خود اطمینان حاصل نمایید. (هزینه اعلام شده در این بخش، قیمت تعیین شده توسط شما به عنوان نماینده برای فروش به کاربرانتان می باشد.)

 

2-11) شما می توانید سرویس های دیگر شرکت Direct I را توسط گزینه Continue Shopping موجود در بخش ?What would you like to do انتخاب نمایید. (چنانچه هیچ یک از سرویس های ذکر شده در این بخش مد نظر شما نیست، آن را به حالت پیشفرض خود رها کنید.)

 

3-11) چکباکس گزینه I agree to the no spam را پر کنید و سپس دکمه Precced to payment را برگزینید.

 

12) در بخش پایانی بایستی نسبت به پرداخت هزینه ثبت دامنه اقدام نمایید. این پرداخت به دو روش انجام می پذیرد:

1-12) در صورت انتخاب گزینه (Execute the request(s), but keep the invoice(s، صورت حسابی برای دامنه و مشتری ایجاد و ارسال می گردد که جهت ثبت دامنه آن نیز بایستی پرداخت گردد. (توجه کنید هزینه ثبت دامنه در هر صورت از میزان شارژ پنل نمایندگی کسر خواهد شد اما این صورت حساب تنها جهت ارتباط شما با مشتری شما ایجاد می گردد، بنابراین چنانچه مشتری قبلا پرداخت را به شما انجام داده است پیشنهاد می گردد این گزینه را انتخاب نکنید.)

2-12) در صورت انتخاب گزینه (Execute the request(s), but cancel the invoice(s، دامنه بدون ایجاد صورت حساب با فرایند کسر از اعتبار نمایندگی، ثبت خواهد شد. (پیشنهاد ما جهت پرداخت، اعمال این روش به دلیل سادگی و عدم صرف زمان، می باشد.)

 

13) دکمه Execute the above requests without receiveing a payment را جهت ثبت دامنه انتخاب کنید.


آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

« برگشت